NapUp fejtámasz –  kényelmes alvás út közben

Szabadalom

Világszabadalommal rendelkező kényelmes NapUp fejtámasz, 

a lebiccenő gyermekfejek szolgálatában.

Crash Tested

Rengeteg törésteszt

Töréstesztek és független laboratóriumok által jóváhagyott, 

csak minőségi anyagok felhasználásával készült, hogy nyugodt körülmények között vezess.

MG_1049_3

Kényelmes

ÖKOTEX anyagok és rozsdamentes alkatrészek biztosítják, hogy a 

NapUp bőrbarát és mosógépben mosható. Könnyű és hordozható.

NapUp fejtámasz - Kérdések és válaszok

A termék állítható hevederekkel hozzáerősíthető az autós üléshez és/vagy magas hátú ülésmagasítóhoz. Amikor a gyermek ébren van, a homlokpántot könnyen felfelé lehet mozgatni. Amikor a gyermek elaludt, akkor a homlokpántot egyetlen mozdulattal le tudjuk hajtani, anélkül, hogy megzavarnánk  a gyermeket. Így megelőzve, hogy a gyermek feje előrebillenjen az alvás során.  Akár a sofőr is könnyedén, két ujjal át tudja állítani a homlokpántot. A testvérek a szomszédos üléseken is minden erőfeszítés nélkül tudják mozgatni a homlokpántot a megfelelő pozícióba.
A NapUp használata olyan korú gyermekeknek javasolt, akik arccal a menetiránynak beszerelt autósülésben vagy magas hátú ülésmagasítóban utaznak. Ez azt jelenti, hogy az autüsülésből átkerülve a magas hátú ülésmagasítóba, évekig használhatod a NapUp-ot, mert az együtt nő a gyermekeddel. A fejtámaszhoz tartozik egy homlokpánt, ami tépőzárral kapcsolódik és állítható méretű a gyermek fejméretének megfeleően.
A biztonság a kiemelten fontos nekünk a NapUp-nál, és ezért többféle fej, nyak és mellkas töréstesztet is elvégeztettünk, sőt, oldalirányú ütközést is megvizsgáltattunk és mind az amerikai US-FMVSS 213, NPMR-213 és az európai EU-ECER44 is tökéletesen biztonságosnak találták a NapUp-ot. A teszteket az elismert US CALSPAN labortatórium végezte el és értékelte ki, az a cég, aki az összes kiváló minőségű, márkás autósüléseket teszteli, autósüléseket, újszülött hordozókat és magas hátú ülésmagasítókat. Az Amerikai Állami Biztonsági Hatóság kimondta (és le is írta), hogy a NapUp semmilyen módon nem befolyásolja vagy módosítja az autósülés védelmi funkcióit egy esetleges ütközés során. Ez azt jelenti, hogy a NapUp nem csak kényelmes, hanem biztonságos is.
Egy sajnálatos baleset, ütközés során a NapUp homlokpántja automatikusan, a fej előre irányuló mozgását követve, kiold, és hagyja, hogy a fej akadálytalanul mozogjon. A NapUp ütközés során nem akadályozza a fej természetesen mozgását. Fontos megjegyezzük, hogy a NapUp semmilyen módon nem módosítja vagy változtatja meg az autósülés vagy magas hátú ülésmagasító teljesítményét egy baleset során.
Ehhez nézd meg a használati utasítást a dobozban, vagy a vidót a youtube-on.
Ajánljuk, hogy vedd ki az az autósülést vagy a magas hátú ülésmagasítót a kocsiból, így könnyebben fog menni a felszerelés. Nézd meg az használati utasítást!
Nézd meg kérlek a használati utasítást a dobozban, vagy a videó filmet a YouTube-on. Ha még mindig nem vagy biztos benne, akkor vedd fel a kapcsolatot a következő címen: www.mynapup.com/contact us
Nem, ez a termék nem használható újszülött hordozóban. Ez a termék menetirányba helyezett autósülésre vagy a magas hátú ülésmagasítóra helyezhető csak.
Nem, ez a termék nem helyezhető fel az autóban lévő eredeti fejtámlára.
A NapUp-ot nem kell minden alkalommal leszerelni. Amikor a homlokpánt nincs használatban, akkor felhajtott pozicíóban maradhat és nem zavarja a gyermeket. A gyermek ugyanakkor folyamatos kontaktusban marad a NapUp puha oldal párnáival. Amikor a gyermek elalszik, a homlokpánt (ami eddig fel volt hajtva) le kell hajtani a gyermek homloka elé, hogy a gyermek feje ne tudjon előreesni.
Természetesen. A NapUp könnyen áthelyezhető egyik autósülésről vagy a magas hátú ülésmagasítóról a másikra. Arra ügyelj, hogy minden alakalomal megfelelő módon helyzed fel a NapUp-ot a másik ülésre.
Egyáltalán nem. Amikor a gyermek nem alszik, akkor a homlokpánt felhajtva a gyermek feje felett van és nem zavarja a gyermeket. Amikor a gyermek elalszik, akkor a homlokpántot lehajtva, a fejet a megfelelő pozícióban tartja a NapUp.
Ha ez történik, akkor le kell szerelni a NapUp-ot, majd a használati utasításnak megfelelően újra felhelyezni. Bizonyosodj meg róla, hogy a NapUp a megfelelő magasságban van és a homlokpánt párhuzamos a homlokkal. A tépőzár áthelyezésével lehet beállítani, hogy a gyermek homloka és a homlokpánt között 1-2 cm távolság legyen.
A termék megfelelő méretű az olyan életkorú gyermekeknek, akik a menetiránnyal megegyezően helyezett az autósülésben vagy a magas hátú ülésmagasítóra ülhetnek. A tépőzár megfelelő beállításával a homlokpánt a gyermek fejméretéhez igazítható. Nézd meg kérlek a használati utasítást, hogy megbizonyosdj arról, hogy a megfelelően helyezted fel a NapUp-ot.
Jelenleg két gyönyörű, uniszex színben – piros és kék színben. Tervezzük más színekben is kínálni a jövőben.
Egyáltalán nem. Amikor a gyermek ébren van, akkor a homlokpánt a feje felett van, és nem éri el a fejét. A gyermek kapcsolatban van a NapUp oldalsó párnáival, amik puhák és kényelmesek. Ha a gyermek elalszik, akkor a homlokpántot lehajtva a homlok elé, lesz 1-2 cm rés. Ez elegendő ahhoz,  hogy a fej szabadon mozogjon az alvás közben és ne legyen leszorítva vagy akadályozva.
Nagyon valószínű, hogy a gyermek azért mondja ezt, mert a NapUp nincs megfelelően felhelyezve vagy a megfelelő méretre beállítva. A tesztek során és az eddigi vásárlói visszajelzésekből az derült ki, hogy ha a NapUp helyesen van felszerelve, akkor az nem zavarja a gyermeket és szeretik használni.
Nagyon körütekintően választottuk meg a NapUp anyagait. A NapUp olyan anyagból készült, ami nem izzaszt, OEKO-TEX Standard minősítéssel rendelkezik. Mint a legtöbb edzőruha, speciális légáteresztő paneleket alkalmazva lehetővé teszik a levegő megfelelő mozgását, ezzel megakadályozva az izzadást.
A NapUp fő anyaga textil, ezért mosógépben mosható és alacsony fokozaton centrifugálható. A termék összeszerelve is mosható, nem szükséges szétszerelni, a patentek rozsdamentesek. Fektetve szárítsd meg, ne csavard meg. Szárítógépben nem szárítható!
A NapUp a vásárlóik szerint egy kiváló értékű termék a pénzükért, hiszen hosszú ideig használható, együtt nő a gyermekkel. Attól az időtől kezdve használható, hogy a gyermek a menetiránnyal megegyező irányban elhelyezett autósülésben utazik, egészen a magas hátú ülésmagasító korszak végéig. A NapUp valóban egy olyan termék, ami évekig szolgálja a gyermeket (és a szülőt). A felszerelése stresszmentes, könnyű. A NapUp a legmagasabb minőségű anyagokból készül, mosógépben tisztán tartható, jól néz ki és valóban komfortossá és biztonságossá teszi az alvást az autóban a gyermek számára. A vásárlók még azt értékelik, hogy rengeteg töréstesztet hajotttunk végre, nem sajnáltuk rá az energiát és pénzt.
A NapUp egy szabadalmazott termék, semmilyen fejpárnához nem hasonlítható, amit a boltokban lehet kapni. A NapUp-nak szinte csak előnye van; megelőzi, hogy  a gyermek feje előrebillenjen az autós utak során, ennek ellenére nem akadályozza a fej mozgását. Nem zavarja a gyermeket, és a gyermek nem izzad bele. A NapUp az igazi megoldás a kényelmes alvásért útközben.

Kapcsolatfelvétel: Komforte Webáruház – +36 20 511 9440 – webaruhaz@komforte.hu

Viszonteladók és forgalmazók jelentkezését örömmel fogadjuk Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból és Romániából.