Posted on

Ezért jó neked, ha eljössz a Várandós Napra.

Ezért jó neked, ha eljössz a Várandós Napra.

Összeírtam pár dolgot, amit jó ha tudsz, mielőtt eljössz a Várandós Napra.

  1. Tartalmas és hasznos információkat kapsz, könnyen emészthető formában. Persze az is jó, ha magad böngészel a neten, de ez közvetlenebb és élőben tudsz kérdezni az előadóktól. Azonnal választ kaphatsz a számodra legsürgősebb kérdésekre.
  2. Sok tanácsadóval van lehetőséged konzultálni, szoptatási tanácsadó, szülésznő, hordozási tanácsadó vagy éppen babafürdetéssel kapcsolatos kérdésekben. Ne arra számíts, hogy mindent meg akarnak vetetni veled, hanem arra, hogy olyan javaslatokat tesznek, amik személy szerint neked segítenek. Legyen az a fürdetőkád, a szopipárna vagy a babakocsi kiválasztása.
  3. Sok, hozzád hasonló kismama lesz ott, akikkel te is beszélgethetsz, de ha magányra vágysz vagy csak elfáradtál, akkor a mozi szuper-kényelmes foteljeiben megpihenhetsz.
  4. Az összes kiállító azon fog dolgozni, hogy minél több információt átadjon neked. Ha belegyezel, akkor iratkozz fel a hírlevélre, mert a rendezvény után is sok infót küldenek e-mailben. És ha még maradt kérdésed, akkor bizalommal keresed meg őket.
  5. Egy nagy rakás tombola ajándék vár rád, amiért még csak fizetned sem kell! Cumisüvegtől a szoptatós tárgyakig, kozmetikai ajándékcsomagoktól a kádakig.

JÖVÖK a rendezvényre és regisztrálok (ingyenes a belépés).

Még pár infó

Amivel készülj:

   • Enni- és innivaló
   • Kelengyelista (hogy képben legyél)
   • Kényelmes ruha és cipő

Amivel NE készülj:

   • Olvasnivaló

Ami jó, ha van nálad:

   • Egy kis pénz, ha valamit olyan látsz, amire szükséged van.

 

Sugár mozi – 14. kerület, Örs vezér tere – Várandós Nap Budapest, 2017. 10. 15. vasárnap, 8-14 óráig.

A tombola nyereményeket 14:15-től sorsolják.

Posted on

Én arra vagyok kíváncsi… Ti kérdeztétek az Expon a SQUIZ tasakokról.

SQUIZ tasakok hasznalata

Ez meg micsoda?

Újratölthető ételtasak. Ma már nem csak üveges ételek, hanem tasakos ételek is vannak bőven a boltok polcain. Ebbe azt raksz bele, amit akarsz.


Nem fog kipukkadni?

Nem fog. Közel 50 kg terhelést is kibírnak a dupla villámzár a tasak alján. Ha a táskád aljára kerül, nagy valószínűséggel akkor sem fog kinyílni.


Én egy csomó kaját lefagyasztok a gyereknek.

Ebben is lehet bébiételt fagyasztani. Meg mikrózni is, de ha hagyod szobahőmérsékleten pár órát, akkor magától is kiolvad.


A nagyoknak jó lenne a suliba.

Csinálj valami finomat és rakd bele a SQUIZ tasakba. Fagyaszd le. Reggel rakd bele az uzsonnás dobozba és a tízórai idejéig kiolvad, de addig is hűvösen tartja a szendvicset, gyümölcsöt, túró rudit.


Ki lehet ezt mosni egyáltalán?

Ki lehet. Széles az alsó részen lévő nyílása, belefér a mosogatókefe vagy akár a kézfejed. De rakhatod a mosogatógépbe is, ott sem lesz baja.


Meleg ételt is lehet bele rakni?

Lehet. Forrót nem, de meleget igen.


Meddig jó egy ilyen tasak?

Kb. 50 alkalommal lehet megtölteni a tasakot anélkül, hogy a villámzár sérülne. Persze függ attól is, hogy hányszor fagyasztod vagy mikrózod az a tasakot. Ha már nem zár biztosan, akkor vedd elő a következőt.

 

logo-squiz-regularsize300dpi

Posted on

6. Várandós Nap

Ismét megrendezésre kerül a 6. Várandós Nap, mely a gyermekeket váró pároknak nyújt tanácsot, segítséget. A rendezvényen számos előadó vesz részt és kedvezményes babaápolási és babagondozási termékek vásárlására is van lehetőség.

A hatalmas moziteremben a kényelmes fotelekben hallgathatjátok végig az előadásokat. Apukák is jöjjenek, hogy számukra hasznos dolgokat hallhassanak.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Számos nyeremény és fődíj vár gazdára. Az egyik fődíj egy Rotho Babydesign TOP fürdető kád lesz. Mi is kint leszünk egy kisebb, de annál érdekesebb standdal, mindenkit várunk szeretettel!

varandos nap

Posted on

Várandósok Napja!

Babát vársz? Még nem döntötted el, hogy mit csinálsz vasárnap? Gyere el Te is az 5. Várandósok Napjára!

Babakunyhó Várandós Nap

Kedvezményes vásárlási lehetőség és egyedülálló előadássorozat kisbabát váró szülők számára.

Posted on

Baba-mama EXPO a SYMA csarnokban

2015.09.06-án a Komforte Webáruház kiállít a SYMA csarnokban megrendezésre kerülő Baba-mama expon.

Visszük az összes babaápolással és babagondozással kapcsolatos terméket, illetve játéktárolók is bemutatásra kerülnek.

Kupon zsákbamacskával, azonnali kedvezményekkel és FACEBOOk játékkal várunk Benneteket a J szektorban, a játszóház közvetlen közelében.

A standunkon kiállító partnereink termékei is bemutatásra kerülnek: ElenaSlings hordozókendő, Sensolite Hegyvidék – Sensolite napfényágyak, Ludoshka – kézműves textil gyermekjátékok

Várunk Benneteket szeretettel!

babaexpobanner1_1