52 %

AutoExec Road Master, mobil iroda

114900 Ft 55512 Ft

Elfogyott

Leírás

AutoExec Road Master, mobil iroda gépjárműbe

Mobil autóiroda a dolgozó sofőröknek.  Ez az a termék, mely bármely gépjárművet guruló irodává alakít. Beépített nyomtató csatlakozóval.

Ez a termék kifejezetten laptop és nyomtató használathoz készült. Nyílások vannak kialakítva a kábeleknek az “iroda” oldalán. Állítható és forgatható munkafelület az ergonomikus laptop használatért.  Nagy tárolórekesz a laptopnak, mobiltelefonnak, naptárnak.

Kiegészítő tárolórekesz a függőmappáknak, A/4 méretű papírnak. Tartó a tollaknak, ceruzáknak, jegyzettömbnek, diktafonnak, stb. Az anyósülésre helyezve minden papírmunkához szükséges irodaszert könnyen elérünk. Használata komfortos és biztonságos.  A laptop egy mozdulattal rögzíthető, menet közben sem mozdul el.
Tároláshoz egyszerűen áthelyezhető a csomagtartóba.

Könnyen és egyszerűen rögzíthető a biztonsági övvel.
Kiváló minőségű műanyagból és fémből készült.

A mobil irodát a hátsó ülésen is lehet használni, pl. gyerekek részére.

Kinek ajánljuk: mindenkinek, akinek a munkája utazással, közlekedéssel jár, akinek az autója a munkaeszköze. Sofőröknek, kiszállítóknak, futároknak, terepen lévő munkához ideális, mert normális körülmények között végezhető a papírmunka. Aki sokat utazik és tárgyal, az adminisztráció kényelmesen készül el.

Mérete (SZ x M x H): 54 x 28 x 64 cm

További információk

Tömeg 7.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AutoExec Road Master, mobil iroda” értékelése elsőként