Bissell PowerFresh Titanium – gőzölős takarítógép

39990 Ft

2 készleten

Cikkszám: 2113N Kategória:

Leírás

Bissell PowerFresh Titanium – gőzölős takarítógép

Kemény felületre való gőzölős takarítógép, amely a gőz természetes erejét alkalmazza a padlók könnyű takarítására és fertőtlenítésére. Tisztít és fertőtlenít, mert a túlhevített gőz leküzdi a szennyeződést, a beivódott koszt és a baktériumokat, hogy igazán foltmentes felületeket hagyjon maga után; eltünteti a csírák és baktériumok 99,9%-át.

Az elektronikusan változtatható gőzvezérlés funkció lehetőséget ad a gőzkibocsátás automatikus szabályozására. Nagy és rugalmas téglalap alakú padlótisztító fej a nagy padlófelületek gyorsabb takarításához. Egyedülálló “súrolókefe” a makacs szennyeződések könnyű súrolásához és eltüntetéséhez. Könnyedén tölthető víztartály, valamint a fedélzeti szűrőrendszer amely eltávolítja a csapvízből az esetleges szennyeződéseket. Az illatosított takarítást két illattárcsa biztosítja, amelyek egy – a talp előtt lévő – különleges “fiókba” illeszkednek.

Továbbfejlesztett felhasználói jellemzők közé tartozik az is, hogy a gőz 30 másodpercen belül készen áll a gyors és egyszerű takarításhoz.

A doboz tartalma: PowerFresh gép, 2 illattárcsa és 2 felmosó párna (1 mosható puha párna és 1 mosható súroló párna), felhasználói útmutató

További információk

Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bissell PowerFresh Titanium – gőzölős takarítógép” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük