Bissell PowerFresh Titanium – gőzölős takarítógép

54999 Ft

GLS házhozszállítás: 999 Ft
GLS utánvét esetén: 1399 Ft
Díjmentes szállítás: 20.000 Ft feletti rendelés esetén
A 12 óráig leadott rendelést már aznap átadjuk a futárnak (kivéve hétvége és ünnepnap).

1 készleten

Termékenként jár 1375 pont , ami 1375 Ft-ot ér.
Cikkszám: 2113N Kategória:

Leírás

Bissell PowerFresh Titanium – gőzölős takarítógép

Kemény felületre való gőzölős takarítógép, amely a gőz természetes erejét alkalmazza a padlók könnyű takarítására és fertőtlenítésére. Tisztít és fertőtlenít, mert a túlhevített gőz leküzdi a szennyeződést, a beivódott koszt és a baktériumokat, hogy igazán foltmentes felületeket hagyjon maga után; eltünteti a csírák és baktériumok 99,9%-át.

Az elektronikusan változtatható gőzvezérlés funkció lehetőséget ad a gőzkibocsátás automatikus szabályozására. Nagy és rugalmas téglalap alakú padlótisztító fej a nagy padlófelületek gyorsabb takarításához. Egyedülálló “súrolókefe” a makacs szennyeződések könnyű súrolásához és eltüntetéséhez. Könnyedén tölthető víztartály, valamint a fedélzeti szűrőrendszer amely eltávolítja a csapvízből az esetleges szennyeződéseket. Az illatosított takarítást két illattárcsa biztosítja, amelyek egy – a talp előtt lévő – különleges “fiókba” illeszkednek.

Továbbfejlesztett felhasználói jellemzők közé tartozik az is, hogy a gőz 30 másodpercen belül készen áll a gyors és egyszerű takarításhoz.

A doboz tartalma: PowerFresh gép, 2 illattárcsa és 2 felmosó párna (1 mosható puha párna és 1 mosható súroló párna), felhasználói útmutató

Brand

Bissell

További információk

Márka

Customer reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bissell PowerFresh Titanium – gőzölős takarítógép”

Use one of the allowed file type: jpg,png.