Akció!

Neat-Oh Hátizsák babaházzal, Everyday Princess™

Ennyivel (olcsóbb 46%)

11,990 Ft 6,440 Ft

Elfogyott

Értesítést kérek, ha ismét lesz készleten!

Leírás

Neat-Oh Hátizsák babaházzal, Everyday Princess™

A Neat-Oh Hátizsák babaházzal, Everyday Princess™, mely egy mozdulattal babaházzá alakítható. Szerepjáték mindenhol és mindenkor, a kislányok nagyon szeretik az ilyen játékot.

A gyártó pontosan tudja, hogy kislányok Hercegnők Mindennap! Éppen ezért ez a hátizsák és babaház is egyben termék nagyszerűen fejlesztheti a gyerekek képzeletét és kiváló alkalmat teremthet a szerepjátékhoz.

A termékhez tartozik Emma baba, aki 11 cm magas, és szívesen lakik abban a babaházban, ami hátizsák is egyben. A hátizsák könnyű, de tartós anyagból készült, így Emma baba bárhová követheti kisgazdáját. A hátizsák cipzárral szétnyitható egy kétemeletes kastély formájú babaházzá, melyhez csúszda és medence is tartozik. Ha vége a játéknak, akkor a kastély visszaalakul hátizsákká, melyben az összes babát, vagy egyéb játékokat, biztonságosan tárolhatjuk.

A termék a legszigorúbb gyártási követelményeknek is megfelel. 19 féle nehézfémre tesztelt, kézzel varrt termék, cipzárral. Az egészségre ártalmatlan, élelmiszer besorolású tintával nyomott szövetekből készített, díjnyertes termék.

Jellemzők: – könnyű hátizsák, állítható és párnázott pántokkal, 11 cm magas babával – Tároló doboz és két emeletes kastély babaház egyben – A termék illeszkedik az Everyday Princess termékcsaládhoz, még több kiegészítő és alkalom a játékra. – Kitűnő minőségű, rendkívül tartós és könnyen tisztítható anyagokból készült – A legszigorúbb gyártási és minőségi követelményekre sikeresen tesztelve –

Hátizsák méretek: 23 x 9 x 29 cm

Everyday Princess™. No crown required.™

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Neat-Oh Hátizsák babaházzal, Everyday Princess™” értékelése elsőként