Play&Go Játéktároló zsák és játszószőnyeg – kültéri, 140 cm

12490 Ft

Elfogyott

Cikkszám: PL3006 Kategória:

Leírás

Play&Go Játéktároló zsák és játszószőnyeg – kültéri, 140 cm

A Play&Go Játéktároló zsák és játszószőnyeg – kültéri, 140 cm.

Minden szülő ismeri azt az érzést, amikor azt gondolja 2 óra pakolás után rend van, de azért még benéz a kanapé alá, ahonnan előkerül egy két Duplo elem, leül a kanapéra, de valami mintha nyomná, hát nem egy kis autó. A játék babák már nemcsak az ágyakat bitorolják, hanem beköltöztek a konyhába is.

A Play&Go idén nagyot durrantott, és meglepte a nagyközönséget a tökéletes kültéri játéktároló zsákkal, vagy ahogy mi hívjuk a Mindentbelezsákkal.

  • Vízlepergetős anyagból,
  • kis megerősített lyukkal a közepén, hogy a homok ki tudjon szóródni,
  • vállpánttal, hogy könnyű legyen szállítani.
  • Remek megoldás, homokozóba, tengerpartra, vizes cuccok szállítására. Megvan a lelki szemeid előtt, amikor mindent külön válogatsz a strandolás után a nap végén, hogy elinduljatok haza.
  • A homokos játékokat még le kell takarítani, a vizes fürdőruhákat külön szatyorba, hogy a többi cucc száraz maradjon. Most ennek vége, dobj minden

Play&Go zsákra, rántsd össze a száját és már indulhattok is.
A kis lyukon a homok kiszóródik, a fürdőruhákat elég lesz otthon kiválogatni.

Erre nyújt megoldást a Play&Go Játéktároló zsák és játszószőnyeg – kültéri. A sok kis darabot beleszórhatod, és ha kell előveszed és játszó szőnyegként tudjátok használni. Így többé nem kell a kanapé alól kihalásznod a játékokat. Egy perc alatt rend lesz. Nincs más dolgod, mint összehúzni a zsákot.

A zsák 140 cm átmérőjű és erős, strapabíró, vízlepergető anyagból készült, így a parkban, vagy kertben is nyugodtan használhatjátok. De kiválóan alkalmas a kedvenc játékok nagyszülőkhöz való szállítására is.

További információk

Tömeg 2 kg
Márka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Play&Go Játéktároló zsák és játszószőnyeg – kültéri, 140 cm” értékelése elsőként