WaterWipes törlőkendő, megapack, 12 x 60 db

9990 Ft

GLS házhozszállítás: 999 Ft
GLS utánvét esetén: 1399 Ft
Díjmentes szállítás: 20.000 Ft feletti rendelés esetén
A 12 óráig leadott rendelést már aznap átadjuk a futárnak (kivéve hétvége és ünnepnap).

1 készleten

Termékenként jár 250 pont , ami 250 Ft-ot ér.
Cikkszám: 400021-001 Kategória:

Leírás

WaterWipes törlőkendő, megapack, 12 x 60 db

WaterWipes törlőkendő, megapack, 12 x 60 db

WaterWipes Baba Törlőkendő Mega Pack a leggazdaságosabb kiszerelés ami a kiskereskedelmi forgalomban elérhető. Amennyiben a WaterWipes Baba Törlőkendő Mega Pack-ot válassza, 12db egyenként 60db-os WaterWipes Baba törlőkendőt kap. Ennek köszönhetően akár egy hónapra is biztosíthatja a legtermészetesebb gondoskodást amely egy Baba Törlőkendőtől elvárható. Természetesen van lehetőség kisebb kiszerelésre amennyiben a WaterWipes Baba Törlőkendő Super Value Doboz válassza amely 9 csomag WaterWipes törlőkendőt tartalmaz. Kisebb, de már takarékosabb kiszerelés a WaterWipes Baba törlőkendő multi csomag, amiben 4db WaterWipes Baba törlőkendő található. A WaterWipes Baba Törlőkendő Mega Pack összesen 720db Baba törlőkendőt tartalmaz.

A WaterWipes a legjobb választás az édesanyák számára amennyiben természetes, minden kémiai anyagtól mentes baba törlőkendőt keresnek. A WaterWipes baba törlőkendő csupán két összetevőt tartalmaz ami nem más mint 99,9% természetesen víz és 0,1% grapefruit mag olaj eszencia. A természetesen víz gondoskodik a tökéletes tisztításról úgy, hogy közben semmilyen irritációt, kiütést vagy allergiás reakciót sem vált ki gyermeke bőrén. A grapefruit mag olaj eszencia gondoskodik a babája bőrének ápolásáról és frissítéséről. A WaterWipes bab törlőkendő abban az esetben is probléma nélkül használható amennyiben a gyermeke bőrén pelenka okozta kiütések jelentek meg. Ez annak köszönhető, hogy a WaterWipes semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, így további irritációt nem vált ki.

A WaterWipes törlőkendő nem csupán a babák bőrének ápolására használható. A felnőttek is teljes nyugalommal használhatják a mindennapokban, hiszen kiválóan frissíti és ápolja a bőrt. Amennyiben sportol, esetleg a nyári napokon megizzad tapasztalja meg a WaterWipes kiváló frissítő és ápoló hatását.

 

 

Brand

Waterwipes

További információk

Márka

Termék típusa

Customer reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WaterWipes törlőkendő, megapack, 12 x 60 db”

Use one of the allowed file type: jpg,png.