WaterWipes törlőkendő, utazószett, 10 db

199 Ft

GLS házhozszállítás: 999 Ft
GLS utánvét esetén: 1399 Ft
Díjmentes szállítás: 20.000 Ft feletti rendelés esetén
A 12 óráig leadott rendelést már aznap átadjuk a futárnak (kivéve hétvége és ünnepnap).

64 készleten

Termékenként jár 5 pont , ami Ft-ot ér.
Cikkszám: 400007-001 Kategória:

Leírás

WaterWipes törlőkendő, utazószett, 10 db

WaterWipes törlőkendő, utazószett, 10 db

WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag kiváló választás amennyiben gyermekünkkel utazunk, vagy csak egy sétát teszünk. A WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag 10db bébi törlőkendőt tartalmaz melynek köszönhetően kényelmesen elfér a táskájában. A WaterWipes törlőkendő tökéletesen alkalmas nem csupán gyermeke bőrének ápolására, hanem teljesen nyugodtan használhatja bármelyik felnőtt akár az arc tisztítására is. A WaterWipes törlőkendő tökéletes választás a gyermeke számára, hiszen csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat. Ennek köszönhetően a legtökéletesebb és legtisztább törlőkendő a világon. Gyermekünk bőre hozzávetőlegesen ötször érzékenyebb mint a felnőtt embereké, ezért minden esetben fontos, hogy a legtermészetesebb módon tisztítsuk és ápoljuk.

A WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag kiválóan alkalmas akár a melegebb napokon a Gyermekek és felnőttek bőrének frissítésére, hiszen semmilyen tartósítószert vagy illatanyagot sem tartalma. Ennek köszönhetően a WaterWipes természetes törlőkendő nem hagy maga után ragadós vagy kellemetlen bőrt, csak a frissességet és természetesen üde érzést.

Egy csomag WaterWipes mindig segít, hogy üde és friss érzése legyen a bőrnek akár Babák, akár a szülők esetében. Bátran kipróbálhatjátok akár egy kirándulás alkalmával, de kitünő választás sportolás alatt a szabadban vagy egy GYM-ben is. Biztos lehetsz benne, hogy azonnal kellemes érzést biztosít Számodra.

 

 

Brand

Waterwipes

További információk

Márka

Termék típusa

Customer reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WaterWipes törlőkendő, utazószett, 10 db”

Use one of the allowed file type: jpg,png.