Cumizás

MÁJUSBAN minden cumivásárláskor 2-őt fizet 3-at kap!

Cumizás, cumizás kiegészítők

Számunkra nem volt nehéz kérdés, hogy mi legyen a cumizás, cumizás kiegészítők használatával. Elolvastuk az adott szakirodalmat, megnéztük a környezetünkben hogyan csinálják a többiek, majd eldöntöttük, hogy nem szeretnénk cumit használni és sikerült is tartani magunkat ehhez, bár ezt az elején volt a legnehezebb megtartani.

3 gyermekünk teljesen cumimentesen nőtt fel, és ujjszopizással sem vigasztalták magukat, és ehhez itt hozzátenném, hogy igény szerint szoptatott babák voltak, hosszú ideig. Utólag belegondolva, szerintem lehet összefüggés. A legkisebb 4. gyermek viszont már dokumentálhatóan az anyaméhben is szopizta az ujját és megszületve sem volt ez másképp. A mai napig ez neki a  legfőbb nyugiforrás.

Van az a helyzet, amikor nem lehet másképpen, csak cumival.

Szilikon vagy latex cumi legyen a cumifej. Semmiképpen ne tartalmazzon a cumi BPA-t és ehhez hasonló káros anyagokat. És innentől kezdve már szinte mindegy, hogy melyik márka. Színek és formák milliói ígérik a megnyugtatás perceit.

Nálunk két márkát találsz, az egyik a MAM, a világ legtöbbet eladott cumimárkája, és magyar (nem tudtad??), a másik a Rotho Babydesign szilikon cumijai, ami német dizájn és mindig brutál minőség ellenőrzéseken mennek át a cumik, minden egyes darab.

Összesen 8 találat

Összesen 8 találat