Kifejezetten tartós, hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket és  prémium babagondozási eszközöket kínálunk.

SQUIZ ételtasakok - mindennapos hulladékcsökkentés

Mi az a SQUIZ ételtasak?

A SQUIZ egy francia termék, többször használható ételtasakokat kínál alternatívaként az üveges és eldobható bébiétel csomagolások, és gyümölcspürék egyszer használatos tasakjai helyett.

Miért kell egyáltalán újratölteni egy ételtasakot?

Furcsának fogod találni, de éppen azért, mert lehet! A hagyományos ételtasakok nem tölthetőek újra. Megveszed a kész tasakos ételt a boltban, mint pl. az üveges bébiételt, és aztán a tasakot meg a kis üveget is kidobod – ideális esetben a szelektív hulladékgyűjtőbe.

Ezeknek az eldobható csomagolásoknak az élettartama elég kevés, kevesebb, mint 2 óra. Vagyis a használat után szinte azonnal a szemetesbe kerül.

Hogy drasztikusabban fogalmazzunk, a pénzed egy részét 2 óra múlva kidobod a kukába (a legrosszabb esetben)

A SQUIZ tasakokba azt raksz, amit Te szeretnél.

Kollekció

Mi a SQUIZ legnagyobb előnye a szeméttermelés csökkentése mellett?

Az a legnagyobb előnye, hogy azt raksz bele a tasakokba, amit te szeretnél. Gyors nasi vagy uzsonna a játszótéren, a „gyorskaja” hátrányai nélkül.

Ha saját magad által készített étellel táplálod a gyermekeidet, akkor a SQUIZ ételtasak pompásan támogatja az elképzeléseidet.

Minden egyes tasak kb. 50 alkalommal újrahasználható. A tasaknak két nyílása van, az egyik a tetején lévő kupaknál, ahonnan kiszívjuk az ételt/italt, a másik a széles, dupla villámzárral ellátott töltőnyílás a tasak alján.

A tasakokba 130 ml folyadék vagy püré tölthető és fontos, hogy folyékony állagú legyen, hogy ki lehessen szopogatni a tasakból. Nem kell, hogy híg legyen az étel, lehet sűrűbb püré vagy smoothie is, a lényeg, hogy folyjon.

Használat után kimosható, tisztítható, nem marad benne ételmaradék.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Összegyűjtöttük neked válaszokat a kérdéseidre. Ha tudni szeretnél olyat, amit nem írtunk ide, akkor küldd el nekünk erre az e-mail címre.

6 hónapos kortól ajánlott. A hozzátáplálás korú babák már tudnak enni a tasakból. Kínálj benne almapürét, barackpürét.

Ajánljuk a puha szilikonból készült etetőfejet, ami nem bántja a kisbaba ínyét és könnyen ki tudja szopogatni a pürét a tasakból.

Kisbabák, óvodások, alsó osztályos iskolások.

Felnőttek, akik kirándulnak, sportolnak vagy edzenek.

Idősek, akiknek rágási nehézségük van vagy fogászati beavatkozás miatt nem tudnak ideiglenesen rágni.

A SQUIZ tasakok mosogatógépben is mosható és kézzel is elmosható. A kupakot le kell tekerni róla, azt külön kell elmosni. Az alját szét kell nyitni és nyitott állapotban kell belehelyezni a mosogatógépbe.

Kézzel való mosásnál szintén az alsó, nyitható részen keresztül lehetséges a tisztítása.

Mint ahogy a tányérokat elmosod az ebéd után, úgy használat után ezeket a tasakokat is el kell mosni. Ha ételmaradék marad benne huzamosabb ideig, kb. 24 óráig, akkor az étel természetéből adódóan az el fog kezdeni rothadni, penészedni.

Egyszerű mosószerrel, langyos vízzel tisztítható.

A gyártó 50 kg súllyal tesztelte a SQUIZ tasakot és az kiállta a próbát. Ha megtöltöd, majd páros lábbal ráugrasz, akkor szét fog nyílni, de nem ez a rendeltetésszerű használata.

A SQUIZ tasak alján dupla villámzár biztosítja, hogy az étel bent maradjon a tasakban. Ha bedobod a táskádba a játszótérre menet, akkor nem szabad kinyílnia. A tasak tökéletes záródását mindig ellenőrizni kell!

1 darab tasak átlagos élettartama kb. 50 kinyitás és bezárás. Ennyit bír a dupla villámzár.

Ha sokszor van a fagyasztóban vagy a mikróban használva a SQUIZ tasak, akkor az anyaga hamarabb öregszik, tehát valószínű, hogy kevesebbszer lehet biztonságosan lezárni.

A legtöbb ételtasaktól eltérően a SQUIZ tasakok italra és ételre is be vannak vizsgálva (más ételtasak ellenben csak vízre).

Gyümölcs, zöldség, tejtermékek nyugodtan fogyaszthatóak belőle.

Szénsavas italokat ne kínálj és ne is tárolj benne. A nyomás károsíthatja a villámzárat.

Igen, dobd a sárga szelektívbe. Fel fogják dolgozni, de már nem lesz belőle többé SQUIZ tasak.

Igen.

Környezetkímélő, mert sokszor használható és nem termelődik annyi szemét.

Pénztárcakímélő, mert olcsóbb a tasak meg az 50 db biobarack vagy bioalma, amit belerakhatsz.

Praktikus, mert maszatmentesen tudod megetetni a kisbabádat.

Minőségi, mert Svájcban gyártják (a minőségellenőrzés eszméletlen szigorú).

Biztonságos, mert az alapanyagok is európai beszállítóktól származnak, és teljesen mentesek a BPA-tól, a ftalátoktól és a PVC-től.

Kérlek, hogy vedd fel velünk vagy a bolttal a kapcsolatot, ahol a SQUIZ tasakodat vetted. Segítünk megoldani a problémádat.

Viszonteladók