Kifejezetten tartós babagondozási eszközöket és hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket kínálunk.

Segíthetünk? Küldj SMS-t a +36 20 511 9440-es telefonszámra!

Szoptatós párna

A jó szoptatós párna támogat és ölel. Téged, a pocakodat, a hátadat, a cicidet és a kisbabádat is. A kínálat eszméletlen, hiszen rengeteg különböző szoptatós és kismama párna kapható a boltokban. Ebben a kínálatban szeretném megmutatni az alapvető különbségeket a szoptatós párnák között.

Alaki különbségek: hurka, patkó, egyenes, ikerpárna, U alakú, csigavonal alakú, C alakú, G alakú, sima ékpárna, V alakú, L alakú, tálca alakú

Miért van ennyiféle különböző szoptatós párna? Valószínűleg azért, mert igény volt rá. Nincs két egyforma terhesség, két egyforma szoptatási időszak, mint ahogyan nincs két egyforma kisbaba sem.

Alapvetően különbséget lehet tenni a kismama párna, amit a terhesség során használsz és a szoptatós párna között, melyek a szoptatáskor használhatsz.

A kismama párnák kifejezetten a kismamák terheit csökkentik, kényelmes testtartást és alvási pozitúrát biztosítva számukra. A gerincre és a csípőre ható megnövekedett súlyt a párna egyenletesen eloszlatja, segíti a keringést.

A kismama párna nagy méretű, kifejezetten arra lett kitalálva, hogy a kismama átalakuló testét támogassa. A gerincre és a csípőre ható megnövekedett súlyt a párna egyenletesen eloszlatja és segíti a vérkeringést. A kényelmes pozícióban történő pihenés és alvás főleg a második trimesztert követően kulcsfontosságú, a harmadik trimeszterben szopipárna nélkül szinte létezni sem lehet. Ezt én 5 terhesség után is így tartom. Az utolsó hetekben a szopipárna volt a legjobb barátom, hozzá mentem, ha valami fájt, ha a testem enyhítésért kiáltott és a hátam le akart szakadni.

Töltet szerint: vatelin – mikrogyöngy – polisztirol gyöngy – szivacsdarálék – tönkölypelyva – memóriahab

A szoptatós párna kis súlyú, ezért csak olyan töltet jöhet szóba, aminek a súlya minimális, mégis biztosítja az elvárt alátámasztást.

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Mind a(z) 17 találat megjelenítve