Kifejezetten tartós, hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket és  prémium babagondozási eszközöket kínálunk.

Rotho Babydesign Multi szoptatós párna, 190 x 35 cm, északi szél

25990 Ft

4 készleten

Rotho Babydesign Multi szoptatós párna, 190 x 35 cm, északi szél

A Rotho Babydesign Multi szoptatós párna, 190 x 35 cm, északi szél egy multifunkcionális szoptatós párna várandós nőknek, újdonsült édesanyáknak is kisbabáiknak.

A párna segítség a relaxációban, és hathatós segítséget nyújt a várandós nők alvásához, pihenéséhez. Biztos támasz szoptatáskor és altatáskor is. Nagy mérete miatt teljesen körülöleli a szoptatós édesanya testét, ezáltal nem csak a babát támasztja meg, hanem az édesanya hátának is kitűnő megtámasztást biztosít.

A párna használatával a kisbaba egyszerűen és kényelmesen fekszik az emlők magasságában, így erőfeszítés nélkül tud táplálkozni. Az édesanyának nem kell mélyre hajolnia szoptatáskor, így elkerülhető a hátfájás, izomgörcs.

  • Praktikus, zipzáras, hordozófüles csomagolásban – könnyű hordozni, nem piszkolódik, nincs összefogdosva a boltban.
  • Komfortos – ölelő, biztonságot nyújtó fészket biztosít a kisbabának szoptatáskor vagy a várandós nőknek alváskor, pihenéskor.
  • Nagy mennyiségű töltetet tartalmaz – hosszú idejű használatot biztosít, újratöltés nélkül. A mikrogyöngyök igen tartósak.
  • Gyakorlatilag teljesen zajmentes – az apró mikrógyöngyök hangtalan használatot biztosítanak, nem zavaró sem szoptatás, sem alvás közben.
  • Kényelmes – a mikrogyöngyök úgy áramlanak, mint akár a homokszemek, ezzel finoman masszírozzák a kisbaba és az édesanya testét, ugyanakkor megnyugtató fekvési pozíciót biztosítanak.
  • A Rotho Babydesign Multi szoptatós párna, 190 x 35 cm, citrus Ökotex 100 minősítéssel rendelkezik, vagyis a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat.
  • Minden alkotóeleme európai gyártásából származik.
  • A párna egyik része sem okoz allergiát, irritációt.
  • A külső textil huzat a széles zipzárnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan levehető és a mosás után egy mozdulattal felhúzható.
  • A külső huzat mosógépben 40 °C-on mosható. Belső része 60°C-on mosható, alacsony centrifugázó programon, kifejezetten mosózsákban vagy mosóhálóban.

0 hónapos kortól használható.

Külső huzat: 95% pamut, 5% elasztán

Belső huzat: 100 % antiallergén poliészter

Mikrogyöngy: 100% CFC mentes polisztirén

Mérete: 1900 mm x 350 mm (190 cm x 35 cm)

Nettó súlya: 1250 g

Töltet mennyisége: kb. 40 liter (20 g/liter)

 

 

További információk

Márka

Szín / Minta

Barna, Fekete

Termék típusa