Kifejezetten tartós babagondozási eszközöket és hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket kínálunk.

Segíthetünk? Küldj SMS-t a +36 20 511 9440-es telefonszámra!

SQUIZ

Mi az a SQUIZ ételtasak?

A SQUIZ egy francia termék, többször használható ételtasakokat kínál alternatívaként az üveges és eldobható bébiétel csomagolások, és gyümölcspürék egyszer használatos tasakjai helyett.

Miért kell egyáltalán újra tölteni egy ételtasakot?

Furcsának fogod találni, de éppen azért, mert lehet! A hagyományos ételtasakok nem tölthetőek újra. Megveszed a kész tasakos ételt a boltban, mint pl. az üveges bébiételt, és aztán a tasakot meg a kis üveget is kidobod – ideális esetben a szelektív hulladékgyűjtőbe.

Ezeknek az eldobható csomagolásoknak az élettartama elég kevés, kevesebb, mint 2 óra. Vagyis a használat után szinte azonnal a szemetesbe kerül.

Mi a SQUIZ legnagyobb előnye a szeméttermelés csökkentése mellett?

Az a legnagyobb előnye, hogy azt raksz bele a tasakokba, amit te szeretnél. Gyors nasi vagy uzsonna a játszótéren, a “gyorskaja” hátrányai nélkül.

Ha saját magad által készített étellel táplálod a gyermekeidet, akkor a SQUIZ ételtasak pompásan támogatja az elképzeléseidet.

Minden egyes tasak kb. 50 alkalommal újra használható. A tasaknak két nyílása van, az egyik a tetején lévő kupaknál, ahonnan kiszívjuk az ételt/italt, a másik a széles, dupla villámzárral ellátott töltőnyílás a tasak alján.

A tasakokba 130 ml folyadék vagy püré tölthető és fontos, hogy folyékony állagú legyen, hogy ki lehessen szopogatni a tasakból. Nem kell, hogy híg legyen az étel, lehet sűrűbb püré vagy smoothie is, a lényeg, hogy folyjon.

Használat után kimosható, tisztítható, nem marad benne ételmaradék.

Mind a(z) 17 találat megjelenítve

Mind a(z) 17 találat megjelenítve