Rólunk

Kik vagyunk?

A Komforte alapja a családi vállalkozás.

Nagycsaládosként 5 gyermeket nevelünk a férjemmel és a gondozásukhoz nem engedhetjük meg a silány minőségű termékeket. Ez tette ki a mindennapjainkat, hogy minden háztartási beszerzést komoly kutatómunka előzött meg, hogy a számunkra legjobbat válasszuk ki, minőségben és árban egyaránt.

Ez részint könnyen ment, mert ez a végzettségem, beszerző vagyok, és a gyerekek előtt éveket töltöttem a multiban.

Aztán megszülettek a gyerekek.

Mikor nyilvánvalóvá vált, hogy a családot támogatni a multiból nem lehet (legalábbis nem mindkettőnknek ott dolgozva), eldöntöttünk, hogy kihasználjuk az értékesítésben és kereskedelmeben felhalmozott tapasztalataunkat és saját vállalkozásba kezdünk.

Először nagyon szerettem volna egy olyan webáruházat igazgatni, mint a Tchibo. Szuper praktikus, kifejezetten magas minőségű termékekkel, melyeket anno Bécsújhelyen a helyi sétálóutca üzletében csodáltunk és sokszor vásároltunk meg. De ez az üzleti modell nem volt reális, lévén, hogy a kéthetente megújuló kínálat rengeteg készletezést igényel.

Ezért elkezdtem olyan termékeket keresni, amik a maguk nemében egyedülállóak, minimum TÜV minősítésük van és komfortot, megelégedettséget nyújtanak a szülőknek. Melyeket előbb kipróbálunk, és ha nálunk beválik, akkor jó szívvel és nyugodtan tudjuk majd ajánlani más családoknak is.

Így lett a legelső termékünk egy gombnyomásra, elektromos áran nélkül működő, önmelegítő cumisüveg, ami nagyon hamar népszerű lett az anyukák körében.

Aztán szépen lassan megérkezett a többi termék is a polcokra:

Jelenleg 6 márkának vagyunk a magyarországi disztribútorai.

Rotho Babydesign – Everyday Baby – SQUIZ – Roll’eat – NapUp – Hygi

A munkánk: Prémium minőségű, tartós babagondozási felszereléseket és hulladéktermelés-csökkentő termékeket kínálni modern háztartásoknak.

A mindennapos babagondozás és modern háztartási feladatok kihívásai magabiztos szülőket kívánnak. A környezet megóvása pedig számunkra nem lehetőség, hanem kötelező teendő. 

Mitől vagyunk mások?

 
  • A tartósságra hajtunk. Biztos, hogy ez az igényünk közvetlenül adódik a nagycsaládos létből, mármint hogy muszáj tartós és hosszú távra igénybe vehető tárgyakat használnunk.
  • A legfontosabb hazai kiállításokon mindig megtalálsz minket, kérdéseidre mindig örömmel és szakértelemmel válaszolunk, rengeteg tapasztalattal rendelkezünk.
  • Termékeink legnagyobb részét mi is használjuk az otthonunkban, valódi tapasztalattal rendelkezünk használatukról, minőségükről és megbízhatóságukról.
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne kapjunk vásárlói panaszt (annak ellenére, hogy nem mi gyártjuk ezeket a termékeket, felelősséget vállalunk minden egyes eladott darabért).
  • Már az indulásunk elején elhatároztuk, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amik a legmesszebbmenőkig tartósak, megbízhatóak és nem utolsó sorban, menők.