Rólunk

Kik vagyunk?

Elsősorban egy családi összefogás vagyunk. 

Mi, a szülők, a támogató nagyszülők, 5 klassz gyerkőc, 2 keverék kutya, 2 tengeri malac és egy új-zélandi nyúl.

A család után pedig egy magasan képzett kereskedő páros (beszerző feleség, értékesítő férj) vagyunk, sok-sok év kereskedelmi tapasztalatával, mégis a saját vállalkozás építése mellett döntöttünk.

Nagyon kicsiben kezdtük és mostanra már egy kicsit nagyobbak lettünk. 

Prémium minőségű, tartós babagondozási felszereléseket és hulladéktermelés-csökkentő termékeket kínálunk modern háztartásoknak.

A mindennapos babagondozás és modern háztartási feladatok kihívásai magabiztos szülőket kívánnak. A környezet megóvása pedig számunkra nem lehetőség, hanem kötelező teendő. 

Mitől vagyunk mások?

 
A tartósságra hajtunk. Biztos, hogy ez az igényünk közvetlenül adódik a nagycsaládos létből, mármint hogy muszáj tartós és hosszú távra igénybe vehető tárgyakat használnunk.
 
A legfontosabb hazai kiállításokon mindig megtalálsz minket, kérdéseidre mindig örömmel és szakértelemmel válaszolunk, rengeteg tapasztalattal rendelkezünk.
 

Termékeink nagy részét mi is használjuk az otthonunkban, valódi tapasztalattal rendelkezünk használatukról, minőségükről és megbízhatóságukról.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne kapjunk vásárlói panaszt (annak ellenére, hogy nem mi gyártjuk ezeket a termékeket, felelősséget vállalunk minden egyes eladott darabért). Ezért már a működésünk elején elhatároztuk, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amik a legmesszebbmenőkig tartósak, megbízhatóak és nem utolsó sorban, menők.

Arra bíztatunk, hogy Rotho Babydesign – SQUIZ – Roll’eat – NapUp – Hygi kulacs – TipiToe – Emitex – Mommy Care terméket használj a családod gondozásához és a háztartásodban egyaránt, mert elégedett és magabiztos leszel.

Nagyon klassz viszonteladó partnereink vannak.