Kifejezetten tartós babagondozási eszközöket és hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket kínálunk.

Segíthetünk? Küldj SMS-t a +36 20 511 9440-es telefonszámra!

ROLL'EAT

A Roll’eat szendvics – és ételcsomagoló termékek kreatív alternatívát kínálnak az eldobható, egyszer használatos csomagolóanyagok helyett.

Mi támogatjuk az okos fogyasztást és hirdetjük, hogy lehetséges a fenntartható és modern életmód mindazok számára, akik jobban akar élni, kevesebből.

Mondj búcsút az egyszer használatos csomagolóknak és kezdj egy felelősen tenni a környezetedért. Nem is hinnéd, hogy egyetlen apró tudatos eszközhasználat milyen hatással lehet a családi költségvetésre, a kevesebb hulladéktermelés már csak hab a tortán. A Roll’eat szendvics – és ételcsomagoló termékek ebben segítenek neked.

Ha gyakran eszel szendvicset, vagy minden nap csomagolsz az iskolásodnak tízórait, uzsonnát, akkor te minden nap használsz valamilyen csomagolást. Az étel azért csomagoljuk, hogy ne szennyeződjön, illetve az étel ne piszkolja össze a többi dolgot a táskában vagy amiben szállítod az ételt.

Bármi jobb, mint az alufólia vagy a folpack! (igen, még a műanyag doboz is). Váltsd ki az egyszer használatos csomagolóanyagokat, légyszi!

  • BPA mentes, minden típusú ételre engedélyezett és persze folyamatosan ellenőrzik, hogy mindig ugyanazt a minőséget kapd.
  • Vízhatlan kívül, belül
  • A belső rész folttaszító, nem színeződik el és nem marad foltos.

Az ételtároló 5 év élettartamú, mosható, strapabíró és tartós anyagból készül.

A Roll’eat szendvics – és ételcsomagoló tárolók elsődleges célja, hogy tartós legyen, mert így valósul meg az, hogy valóban nem lesz szükséged az eldobható csomagoló anyagokra.

A textilből készült termékek közel sem ilyen tartósak, az étellel folyamatosan kapcsolatban vannak. A textilszálak között megrekednek a morzsák és ételdarabkák. Így pedig gyorsabban romlik az étel, ezért a mindennapos mosás elengedhetetlen. A textil pedig ezt szinte biztos, hogy hosszú távon nem tolerálja ezt jól.

Sok minta és szín áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra legszebb Roll’eat szendvics – és ételcsomagolót!

Mind a(z) 150 találat megjelenítve

Mind a(z) 150 találat megjelenítve