Kifejezetten tartós, hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket és  prémium babagondozási eszközöket kínálunk.

Everyday Baby szilikon szívószál, 6 darab

4390 Ft

Everyday Baby szilikon szívószál, 6 darab

Everyday Baby szilikon szívószál, 6 darab

Az Everyday Baby szilikon szívószál, 6 darab szórakoztatóbbá teszi az étkezést. Más eldobható szívószálakkal ellentétben ezek a szilikon szívószálak újrafelhasználhatók, tartósak és hosszú élettartamúak. És természetesen nem mérgező és 100% szilikonból készült!

ÚJRAHASZNÁLHATÓ
Más eldobható szívószálakkal ellentétben ez a szilikon szívószál környezetbarát, tartós és hosszú élettartamú.

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES
Biztonságos és puha a gyermekeknek. Kíméletes a fogakhoz. Hideg és meleg italokhoz egyaránt tökéletes. A szívószál ellenáll a hővezetésnek, és nem forrósodik fel forró italoktól, és nem fagy meg a hideg italoknál sem. (ellentétben a rozsdamentes fém szívószálakkal).

SZÉLES HASZNÁLAT ÉS RUGALMASSÁG
Tökéletes méret csészéknek, bögréknek és poharaknak egyaránt. A szívószálakat otthon használhatja családi összejövetelekhez, szabadtéri piknikekhez, túrázáshoz és utazáshoz. A hordozható méret lehetővé teszi, hogy a táskájába vagy zsebébe helyezze, könnyen hordozható és tárolható. A szívószálakat akár le is vághatja, hogy tökéletesen illeszkedjen csészéihez, bögréihez vagy poharaihoz.

MOSOGATÓGÉPBEN BIZTONSÁGOS
A szilikon szívószálak mosogatógépben és sterilizálóban tisztíthatók (-40 és 220 fok között). A baktériumok és a penészgombák növekedésének megelőzése érdekében használjon szívószáltisztító kefét a folyadékok és szilárd anyagok tisztítására minden használat után.

A szívószálak nem alkalmasak 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára.

Mikrohullámú sütőben használható: Igen
Sütő: Nem
Mosogatógépben mosható: Igen
Forralás és gőzsterilizálás: Igen

A TÜV Rheinland tesztelte. A terméket gondosan tesztelték annak érdekében, hogy az anyag és a funkció megfelelő minőséget biztosítson.

Everyday Baby – Az egészséges márka. A legjobb anyagokat használjuk, hogy a legegészségesebb termékeket hozzuk létre babája és gyermeke számára a jó és egészséges élet érdekében!

Mérete: 10 x 10 x 172 mm

Súlya: 45 g / szett

Anyaga: 100 % szilikon

Használata és tárolása

Első használat előtt mossa el alaposan, vagy sterilizálja 5 percig forró vízben.

Kézi mosogatásnál használjon tiszta vizet és mosogatószert. Öblítse el tiszta vízben és ne maradjon mosogatószer maradék az edényben.

Az Everyday Baby szilikon pohár, zöld, 2 darab használat után a lehető legrövidebb idő alatt legyen elmosva. Szárítása jó szellőző helyen történjen. Ha a tál hozamosabb ideig nedves, párás környezetben van, akkor penész és gomba jelenhet meg a felületén.

Tárolja a tálat szobahőmérsékleten és ne tegye ki napsugárzásnak!

 

Biztonsági figyelmeztetések a használatkor

  • Minden étkezés előtt mosson kezet, Ön is és kisgyermeke is.
  • A gyermeket ne hagyja étkezés közben felügyelet nélkül!
  • Ne engedje, hogy a gyermek az itallal teli pohárral sétáljon vagy szaladjon!
  • A szívószálat gyermekek elől el kel zárni, amikor nincs használatban.
  • Minden használat előtt ellenőrizze, hogy a terméken nincs sérülés.
  • Ha mikrohullámú sütőben melegíti az italt, akkor fordítson extra figyelmet arra, hogy az italt megkeverje, hogy az mindenhol egyforma hőmérsékletű legyen!
  • Ellenőrizze az innivaló hőmérsékletét!

Az Everyday Baby küldetése, hogy a legjobb és legbiztonságosabb babaétkezéssel kapcsolatos eszközöket kínálja a szülőknek és kisgyermekeiknek. Ez nem csupán a funkcióban és a dizájnban, hanem a szülői igényekben és az anyaghasználatban egyaránt megjelenik.

És a teljesség igényével minden Everyday Baby termék TÜV minősített és a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági standard szerint megfelelő.

Everyday Baby Szilikon tál tapadófelülettel, szürke

További információk

Tömeg 0,128 kg
Méretek N/A
Szín / Minta

Sárga, Zöld