Kifejezetten tartós, hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket és  prémium babagondozási eszközöket kínálunk.

Full műanyagmentes termékek

Sokunknak fontos, hogy műanyagmentes termékeket használjunk, mert így kevesebb olyan hulladékot termelünk, ami sokáig a Föld nyakán marad.

Alternatíva lehet még, ha

  • az a termék nagyon-nagyon sokáig használható
  • teljesen újrahasznosítható
  • komposztálható vagy iparilag komposztálható

A Komforte régóta együtt dolgozik olyan márkákkal, akik úttörők a saját területükön és komolyan dolgoznak azon, hogy olyan termékeket készítsenek, melyek minden szempontből a leghasznosabbak.

Hasznosak a felhasználónak és nem szennyezik az élettartamuk végén a környezetet.

Az első márka, akinek ilyen termékét felvettük a kínálatunkba a Rotho Babydesign volt, aki cukornád és ásványi anyagok egyesítésével készített műanyagmentes babagondozási eszközöket, úgymint bili, WC szűkítő és babafürdető kád.

PATU kollekció

Imádjuk azokat a termékeket, amikben benne van az anyag, amiket már amikor kézbe veszel tudod, hogy baromi tartós és jó minőségű. Ilyen az Everyday Baby szilikon étkező készletek. Nincs náluk tisztább szilikon a piacon, a termékek egészen elképesztően kivitelezettek.

100%-ban tiszta szilikonból készültek és a szelektív szemetesbe lehet kidobni, ha elhasználódik. Ez legalább 10 év, ha minden nap használod.

Everyday Baby – szilikon és rozsdamentes acél étkező termékek

A Roll’eat ételcsomagoló termékei már eddig is a kedvencek közé tartozott, mert haszálatukkat jelentősen csökkenthető a háztartás egyszer használatos ételcsomagolásának a mennyisége.

Idén tavaszra pedig elkészült a BIO kollekció, ami nem tartalmaz semmilyen műanyag alapanyagot, 100% vegán és organikus pamut a külső része. Élelmiszer tárolására is rendelkezik minden engedéllyel.

Roll’eat BIO kollekció

Fedezd fel a Komforte full műanyagmentes termékeit!

Újdonságaink

További blogcikkek

Full műanyagmentes termékek

Sokunknak fontos, hogy műanyagmentes termékeket használjunk, mert így kevesebb olyan hulladékot termelünk, ami sokáig a

Szoptatós párna infografika

Bevallom, hogy én rajongok az infografikákért, a dolgok tényszerű, faék egyszerűségű bemutatásáért. A szoptatós párna