Kifejezetten tartós, hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket és  prémium babagondozási eszközöket kínálunk.

Szoptatós párna infografika

Bevallom, hogy én rajongok az infografikákért, a dolgok tényszerű, faék egyszerűségű bemutatásáért. A szoptatós párna infografika azoknak az édesanyáknak, várandós családoknak készült, akik szoptatós párna vásárlás előtt állnak. Az alábbi ábra egyszerűen és érhetően mutatja be, hogy milyen különbségek vannak a szoptatós párnák között.

Tudom, hogy nagyon sok jó és (legalább ennyi) silány minőségű párna kapható manapság. Én azt tudom neked megmutatni, amit ismerik és elismerek. A Rotho Babydesign szoptatós párnái minden tulajdonság legjobbajai, a párnák megalkuvás nélküliek, alaposan átgondoltak, megtervezettek és tökéletesen kivitelezettek.

A Rotho Babydesign 20 éve tervez és gyárt prémium minőségű babagondozási eszközöket, fürdetéssel kapcsolatos termékeik teljesen egyedülállóak. Kifejezetten tartósak, ugyanabban a minőségben kiszolgálnak 2-3 gyermeket is a családban.

A Rotho Babydesign szoptatós párnák jellemzői:

  • Praktikus, zipzáras, hordozófüles csomagolásban – könnyű hordozni, nem piszkolódik, nincs összefogdosva a boltban.
  • Komfortos – ölelő, biztonságot nyújtó fészket biztosít a kisbabának szoptatáskor vagy a várandós nőknek alváskor, pihenéskor.
  • Nagy mennyiségű töltetet tartalmaz – hosszú idejű használatot biztosít, újratöltés nélkül. A mikrogyöngyök igen tartósak.
  • Gyakorlatilag teljesen zajmentes – az apró mikrógyöngyök hangtalan használatot biztosítanak, nem zavaró sem szoptatás, sem alvás közben.
  • Kényelmes – a mikrogyöngyök úgy áramlanak, mint akár a homokszemek, ezzel finoman masszírozzák a kisbaba és az édesanya testét, ugyanakkor megnyugtató fekvési pozíciót biztosítanak.
  • A Rotho Babydesign Multi szoptatós párna, 190 x 35 cm, citrus Ökotex 100 minősítéssel rendelkezik, vagyis a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat.
  • Minden alkotóeleme európai gyártásából származik.
  • A párna egyik része sem okoz allergiát, irritációt.
  • A külső textil huzat a széles zipzárnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan levehető és a mosás után egy mozdulattal felhúzható.
  • A külső huzat mosógépben 40 °C-on mosható. Belső része 60°C-on mosható, alacsony centrifugázó programon, kifejezetten mosózsákban vagy mosóhálóban.

 

Minden párna kivétel nélkül 0 hónapos kortól használható.

Külső huzat: 95% pamut, 5% elasztán

Belső huzat: 100 % antiallergén poliészter

Mikrogyöngy: 100% CFC mentes polisztirén

 

Ez a szoptatós párna infografika azért készült, hogy megkönnyítse a dolgodat.


Jeckel Eszter írt egy személyes tapasztalaton alapuló blogbejegyzést a Rotho Babydesign szoptatós párnákról. Eszter többszörös nagymama, tapasztalt, nagycsaládos édesanya, mindig a legmegfelelőbbet keresi magának és a lányainak, unokáinak.

Ha bármi kérdésed van a szoptatós párnákkal kapcsolatban, akkor ajánlom az alábbi cikkeket itt a Komforte blogon:

Újdonságaink

További blogcikkek

Full műanyagmentes termékek

Sokunknak fontos, hogy műanyagmentes termékeket használjunk, mert így kevesebb olyan hulladékot termelünk, ami sokáig a

Szoptatós párna infografika

Bevallom, hogy én rajongok az infografikákért, a dolgok tényszerű, faék egyszerűségű bemutatásáért. A szoptatós párna