Kifejezetten tartós babagondozási eszközöket és hulladéktermelést csökkentő háztartási termékeket kínálunk.

Nyári, családi szabadság miatt a kiszolgálás szünetel, de rendelésedet fogadjuk.          Élj a díjmentes kiszállítás lehetőségével július 15-ig!

Segíthetünk? Hívj a +36 20 511 9440-es telefonszámon!

6 szokatlan szoptatós párna használat

A szoptatós párna nem csupán szoptatós párna lehet. A jobb darabok annyira multifunkciósak, hogy nem lehet őket figyelmen kívül hagyni a szoptatási időszakot követően.

A jó szoptatós párna támogat és ölel. Téged, a pocakodat, a hátadat, a cicidet és a kisbabádat is. A szoptatós párna lényege, hogy megfelelő mellközelségbe hozza a kisbabádat miközben leveszi a terhet a karodról és a hátadról.

Mire elmúlik szoptatási időszak valószínűleg annyira megszereted a párnádat, hogy nem lesz szíved eladni vagy elrakni a pincébe/padlásra.

Íme 6 szokatlan módja a szoptatós párna használatnak:

“Hasazó” párna a kisbabádnak

Kisbabád könnyen fel tudja fedezni a világot, kényelmes támaszt nyújt számára a szoptatós párna. Ehhez a legalkalmasabbak a vékonyabb típusú párnák vagy az asszimetrikus párnák vékonyabb, keskenyebb végei. Semmiképpen sem szabad a kisbabádat túl magasra emelni!

Babafészeknek, pihenő a szoptatás utánra

Ha nem alszik bele a baba a szoptatásba és szívesen nézegeti a világot vagy azt, hogy éppen hogyan készíted el a saját ebédedet, készíthetsz a szoptatós párnából egy kis fészket, amiben egy kisebb szögben megemelve a babát kényelmes pihenő pozíciót alakíthatsz ki számára. Így a baba lát téged, nyugodt és elégedett.

Párna a nagyobbaknak

Nekem a nagyobb gyerekeim “szedték el” tőlem, és most éppen a nagyobbik lányom használja párnának a saját ágyában. Körbevezette az ágy fejrészénél és mivel elég hosszú a párnám, szinte körbeöleli a felső testét, így biztosítva kuckós érzést és persze elrejti őt a tesók szemei elől.

Védőpajzsnak, leesésgátlónak

Főleg a hosszú, egyenes típusú párnák felelnek meg erre a célre. Ha éppen ki kell menned pisilni, vagy csengetett a postás és kiszaladnál egy pillanatra, akkor szépen a kisbabád köré rendezed a párnát és mehesz is. Ezt csak akkor használd, ha a gyermeked még igen kicsi, nem forog. A legjobb, ha a földre helyezed a kisbabádat egy mózesba vagy babafészekbe vagy belefekteted a kiságyba arra a fél percre, amíg távol leszel.

Huzatfogónak az ajtó, ablak elé

Alakjánál fogva használhatod akár huzatfogónak is, ez főleg a hosszú és egyenes típusú szoptatós párnára igaz. Nincs az a huzat, ami átjönne ezen, pláne egy gyapjú töltetű párna használatakor. Ha nagy a cúg a szobában, mikor a kisbabád éppen kúszik vagy mászik a padlón, akkor jön kapóra a szoptatós párna.

Kényelmes fotel adapter kanapéhoz

Gyakorlatilag bármelyik kanapéből kényelmes, kartámaszos fotelt varázsolhatsz egy szempillantás alatt. Helyezd a párna közepét a hátad mögé, a vezesd előre a szoptatós párna végeit, így kényelmes karosszéket kapsz. Egész estés filmekhez vagy sorozatnézéshez a szoptatós párna használat ideális.

Ezek a cikkek is a szoptatós párna használat előnyeit mutatják be.

További blogcikkek

Full műanyagmentes termékek

Sokunknak fontos, hogy műanyagmentes termékeket használjunk, mert így kevesebb olyan hulladékot termelünk, ami sokáig a

Szoptatós párna infografika

Bevallom, hogy én rajongok az infografikákért, a dolgok tényszerű, faék egyszerűségű bemutatásáért. A szoptatós párna

Szoptatós párna kalauz

Kalauz a szoptatós párnákhoz A jó szoptatós párna támogat és ölel. Téged, a pocakodat, a